• Zanger
  • Presentator
  • Entertainer

Hart Van Mijn Gevoel - Nieuwste release!

Met de tonen van Ga je met me mee nog vers in ons geheugen komt Nathan De Clerck voor de tweede keer dit jaar met een nieuwe single. Met "Hart van mijn gevoel" is dit misschien ook wel het meest persoonlijke nummer van Nathan tot nu toe.

 

Als kind speelde nathan mee in de musical Oliver waar hij voor het eerst mocht proeven van het podium. De musical werd destijds geproduced door Patrick Hamilton. Na jaren kruisen de paden van De Clerck en Hamilton opnieuw en werd Patrick ingeschakeld om van Hart van mijn gevoel een nieuwe versie te maken. Een bewerking met strijkers, piano en gitaar die een heel nieuwe sound geeft aan het repertoire van Nathan.

 

Afscheid nemen is iets wat bij het leven hoort maar nooit went. Ook Nathan moest afgelopen jaar afscheid nemen van een vriend die een oneerlijke strijd verloor tegen kanker. Met dit nummer wil hij deze gevoelens een plaats geven en ook anderen die iemand moeten missen steunen met muziek. Er is geen beter geneesmiddel dan muziek om leegtes te vullen.

Ga je met me mee 

“Ga je met me mee”: een oldschool liefdesverhaal over liefde op het eerste gezicht. Maar dan wel eentje waar je dankzij de flinke energieboost instant happy van wordt.

De 22-jarige Nathan De Clerck schreef dit nummer samen met ervaren toppers Marc De Coen en Roel De Ruijter.

Nathan maakt deel uit van een jonge generatie artiesten die van vlotte Nederlandstalige popmuziek houdt. Het is een naam om zeker te onthouden...

 

Vanaf nu te beluisteren via:

https://music.apple.com/.../ga-je-met-me-mee/1563536200...

https://open.spotify.com/track/3BfhLk4FvgNDGshSqop4rI...