Nieuws

NIEUWE SINGLE " Nathan de Clerck " VANAF NU BESCHIKBAAR!
 

"Roze wolk"

Nieuwe single beschikbaar!

“Ik ben Nathan, 18 jaar, en afkomstig uit het Oost-Vlaamse Beveren. Al op zeer jonge leeftijd zat de showbizzmicrobe ergens diep in mij. Op 8 jarige leeftijd was ik bijna elke dag te vinden op de muziekschool, waar ik al snel zang en muzieklessen ben  gaan volgen. Zo'n, beetje alles waar muziek uitkomt heeft mijn passie”.

Zo stelt Nathan zich voor aan het publiek. Zijn eerste single 'Had je ooit gedacht' dateert uit 2018 en is een voorzichtige kennismaking met de Belgische en Nederlandse showbizz.

In Nederland beland de single op diverse playlists maar België reageert wat afwachtend. Hopelijk gaat daar met deze release 'Roze Wolk', verandering inkomen.

Er is dus nog wel wat te winnen en juist daarom werd er een beroep gedaan op Marc de Coen en Jan Zwarteveen, zij zijn verantwoordelijk voor veel Nederlandse en Belgische hitnoteringen en tekenden voor tekst en muziek van deze single.

Regelmatig wordt er inmiddels opgetreden en als er één ding duidelijk is voor deze jonge zanger is de dat hij de top wil bereiken. Hij is er vast van overtuigd deze droom uit te laten komen. Dat hij daar hard aan werkt mag duidelijk zijn, getuige deze nieuwe release.

 

Koop "Roze wolk" via Itunes

 

Bekijk "Roze wolk" via youtube

 

Beluister "Roze wolk" via Spotify

 
 
 

Nathan de Clerck wil scoren met eerste single

Door
 Jurgen Malfait
 - 
19 april 2018
© BV Music

“Ik ben Nathan, 18 jaar, en afkomstig uit het Oost-Vlaamse Beveren. Al op zeer jonge leeftijd zat de showbizzmicrobe ergens diep in mij. Op 8 jarige leeftijd was ik bijna elke dag te vinden op de muziekschool, waar ik al snel zang en muzieklessen ben volgen. Zo’n, beetje alles waar muziek uitkomt heeft mijn passie”.

Zo begint de het verhaal van de jonge, ambitieuze zanger Nathan de Clerck.  Hij is slechts 18 jaar maar er vast van overtuigd datgene te doen wat hij het liefst wil:  mensen vermaken met zijn muziek. Of dat nu op sax, piano, drums, zang of op het toneel is; Nathan ademt muziek.

Op jonge leeftijd maakt Nathan zijn debuut in de musical Oliver.  Hij volgt zang- en acteerlessen aan het Begothumaniora van Antwerpen en brengt daar zijn middelbare studie door met als richting JAZZ/POP/Rock.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Nathan vandaag zijn eerste single ‘Had Je Ooit Gedacht’ uitbrengt.  Voor de productie tekende Marc de Coen.  De tekst werd geschreven door Mieke.

Nathan beschikt overt een uiterst prettig stemgeluid en is bovendien een prettige verschijning. Met zijn jeugdig enthousiasme is hij een welkome aanvuling in de Belgische en Nederlandse muziekscene.

‘Had Je Ooit Gedacht’ van Nathan de Clerck is nu verkrijgbaar als download op iTunes.