Over mij

"Roze wolk"

Nieuwe single beschikbaar!

“Ik ben Nathan, 18 jaar, en afkomstig uit het Oost-Vlaamse Beveren. Al op zeer jonge leeftijd zat de showbizzmicrobe ergens diep in mij. Op 8 jarige leeftijd was ik bijna elke dag te vinden op de muziekschool, waar ik al snel zang en muzieklessen ben  gaan volgen. Zo'n, beetje alles waar muziek uitkomt heeft mijn passie”.

Zo stelt Nathan zich voor aan het publiek. Zijn eerste single 'Had je ooit gedacht' dateert uit 2018 en is een voorzichtige kennismaking met de Belgische en Nederlandse showbizz.

In Nederland beland de single op diverse playlists maar België reageert wat afwachtend. Hopelijk gaat daar met deze release 'Roze Wolk', verandering inkomen.

Er is dus nog wel wat te winnen en juist daarom werd er een beroep gedaan op Marc de Coen en Jan Zwarteveen, zij zijn verantwoordelijk voor veel Nederlandse en Belgische hitnoteringen en tekenden voor tekst en muziek van deze single.

Regelmatig wordt er inmiddels opgetreden en als er één ding duidelijk is voor deze jonge zanger is de dat hij de top wil bereiken. Hij is er vast van overtuigd deze droom uit te laten komen. Dat hij daar hard aan werkt mag duidelijk zijn, getuige deze nieuwe release.